
Seria Speciality Single Origin to crème de la crème wśród kaw pod przelew – ciekawiej się nie da!
Tu dzieje się dużo, często i gęsto, zarówno w smakach, jak i w obsadzie tej kategorii. Zdarzy się nam jakieś Competition Coffee, wpadnie Barrel Aged – a każda kawa pięknie opisana i posortowana według wiodącego profilu smakowego. Aż chce się złapać je wszystkie!
-
New in
My sweet Honey: El Salvador Los Pirineos Batian
Salwador Usulután 1400 m n.p.m. Batian Black Honey 87 -
New in
Ethiopia Matyas Belekew
Etiopia Yirgacheffe, Gedeo 1900 - 2100 m n.p.m. Heirloom Washed 87 -
Rwanda Muhondo
Rwanda Gakenke 1800 m n.p.m. Bourbon Anaerobic (Honey) 87 -
Guatemala La Bolsa
Gwatemala La Libertad, Huehuetenango 1300 - 1600 m n.p.m. Caturra, Bourbon Washed 85.75 -
New in
Honduras Evin Moreno
Honduras Santa Barbara 1650 m n.p.m. Pacas Anearobic (Washed) 87 -
-
Hot stuff
Kenya Gakuyuini
Kenia Kirinyaga 1600 - 1700 m n.p.m. SL 28, SL 34 Washed 87 -
Guatemala Santa Barbara
Gwatemala Huehuetenango 1600-1850 m n.p.m. Caturra, Typica, Sarchimor Washed (Washed) 86 -
El Salvador Los Pirineos
Salwador Usulután 1400 m n.p.m. Pink Bourbon Washed 86.5