
Seria Speciality Single Origin to crème de la crème wśród kaw pod przelew – ciekawiej się nie da!
Tu dzieje się dużo, często i gęsto, zarówno w smakach, jak i w obsadzie tej kategorii. Zdarzy się nam jakieś Competition Coffee, wpadnie Barrel Aged – a każda kawa pięknie opisana i posortowana według wiodącego profilu smakowego. Aż chce się złapać je wszystkie!
-
New in
Costa Rica Corazón de Jesús
Kostaryka Chirripo 2100 m n.p.m. Typica Natural 87.75 -
New in
-
Hot stuff
Kenya Marumi
Kenia Muranga 1800 m n.p.m. SL 28 & SL 34 Washed 87 -
Rwanda Huye Mountain
Rwanda Huye District 1700 - 2200 m n.p.m. Red Bourbon Natural 86 -
Colombia Mahusa
Kolumbia Caicedonia 1800 m n.p.m. Wush Wush Natural Anaerobic 72h (Special) 88 -
Costa Rica Volcán Azul
Kostaryka West Valley 1400 - 1700 m n.p.m. Etiope Natural Anaerobic 120h (Special) 86.75 -
El Salvador Los Pirineos SL 28
Salwador Usulután 1400 m n.p.m. SL 28 Black Honey 87 -
Ethiopia Beloya
Etiopia Yirgacheffee 1700 m n.p.m. Heirloom Yeast Fermentation (Natural) 87 -
Honduras La Tigra
Honduras Santa Barbara 1600 m n.p.m. Parainema Honey 87