Seria Speciality Single Origin to crème de la crème wśród kaw pod przelew – ciekawiej się nie da!
Tu dzieje się dużo, często i gęsto, zarówno w smakach, jak i w obsadzie tej kategorii. Zdarzy się nam jakieś Competition Coffee, wpadnie Barrel Aged – a każda kawa pięknie opisana i posortowana według wiodącego profilu smakowego. Aż chce się złapać je wszystkie!
-
New in
Coffee Spots Przelew: Salwador Miramar
Salwador El Balsamos 1600 - 1750 m n.p.m. Red Bourbon Anaerobic (natural) 87 -
New in
Coffee Spots Espresso: Ethiopia Kabira
Etiopia Agaro, Jimma 2000 - 2100 m n.p.m. Heirloom Natural 86.25 Poziomki, Wanilia, Wiśnie w rumie -
Hot dealNew in
-
New in
Salvador Los Pirineos Harrar
Salvador Usulután 1400 m n.p.m. Harrar Anaerobic Natural 88.25 -
Hot stuffNew in
Ethiopia Duwancho
Etiopia Keramo Village, Bensa 2000 - 2100 m n.p.m. Heirloom Natural 88.5 -
-
Hot stuff
Brazylia Eder dos Reis
Brazylia Cerrado 1400 m n.p.m. Red Catuai Anaerobic (natural) 88 -
Kostaryka San Cristobal
Kostaryka Tarrazú 1600 - 2050 m n.p.m. Caturra, Catuai Natural 87.25 -
Honduras Evin Moreno
Honduras Santa Barbara 1650 m n.p.m. Pacas Anearobic (Washed) 87.5