Seria Speciality Single Origin to crème de la crème wśród kaw pod przelew – ciekawiej się nie da!
Tu dzieje się dużo, często i gęsto, zarówno w smakach, jak i w obsadzie tej kategorii. Zdarzy się nam jakieś Competition Coffee, wpadnie Barrel Aged – a każda kawa pięknie opisana i posortowana według wiodącego profilu smakowego. Aż chce się złapać je wszystkie!
-
New in
Coffee Spots Przelew: Salwador Miramar
Salwador El Balsamos 1600 - 1750 m n.p.m. Red Bourbon Anaerobic (natural) 87 -
Hot dealNew in
-
Hot stuffNew in
Salvador Los Pirineos Harrar
Salvador Usulután 1400 m n.p.m. Harrar Anaerobic Natural 88.25 -
Hot stuffNew in
Ethiopia Duwancho
Etiopia Keramo Village, Bensa 2000 - 2100 m n.p.m. Heirloom Natural 88.5 -
-
Kostaryka San Cristobal
Kostaryka Tarrazú 1600 - 2050 m n.p.m. Caturra, Catuai Natural 87.25 -
Honduras Evin Moreno
Honduras Santa Barbara 1650 m n.p.m. Pacas Anearobic (Washed) 87.5 -
Kenia Kamwangi
Kenia Kirinyaga 1600 - 1700 m n.p.m. SL 28 & SL 34 Washed 87 -
Kawa Bezkofeinowa Kolumbia Condor DECAF
Kolumbia Tolima 1450 m n.p.m. Red & Yellow Caturra Sugar Cane Process (Decaf) 85